Условия за ползване

С достъпа до www.vadmarket-bg.com (наричан по-долу Уебсайтът ) и свързаните с него уебсайтове, услуги, приложения или инструменти се съгласявате да спазвате следните условия, включително тези, налични чрез хипервръзка, които са предназначени да гарантират, че сайтът работи за всички. Тези Общи условия представляват правно обвързващо споразумение между вас и www.vadmarket-bg.com. Приемате настоящите Условия за ползване, като кликнете върху бутона "Създаване на профил", когато регистрирате профил "Уебсайт" и по друг начин достъпа или използването на услугите, приложенията и инструментите www.vadmarket-bg.com, включително публикуване на реклама.

Използване на уебсайта

Като условие за използването на уебсайта (включително www.vadmarket-bg.com и свързаните с него уебсайтове, услуги, приложения и инструменти), вие се съгласявате, че няма да:

 • нарушават всички закони;
 • да публикувате всички заплашителни, обидни, клеветнически, нецензурни или неприлични материали;
 • публикувате или по друг начин съобщавате за невярно или подвеждащо съдържание или съобщение от всякакъв вид;
 • нарушава всяко право на трета страна;
 • разпространявате спам, верижни писма или популяризирате пирамидни схеми;
 • разпространявате вируси или други технологии, които могат да навредят на уебсайта или интересите или собствеността на потребителите на уебсайта;
 • налагате или допринасяте за налагане на неразумно натоварване на нашата инфраструктура или за намеса в правилното функциониране на уебсайта;
 • копирате, променяте или разпространявате съдържание на друго лице без тяхното съгласие;
 • използвайте всеки робот паяк, скрепер или други автоматизирани средства за достъп до уебсайта и събиране на съдържание за каквато и да е цел без нашето изрично писмено разрешение;
 • събирайте или събирайте по друг начин информация за останалите, включително имейл адреси, без тяхното съгласие;
 • копирате, променяте или разпространявате права или съдържание от уебсайта, услугите, приложенията или инструментите или авторските права и търговските марки на уебсайта;
 • събирайте или събирайте по друг начин информация за потребителите, включително имейл адресите, без тяхното съгласие;
 • да заобиколят мерките, използвани за предотвратяване или ограничаване на достъпа до уебсайта;
 • да продавате фалшиви продукти или по друг начин да нарушавате авторските права, търговската марка или други права на трети страни.

Вие носите цялата отговорност за цялата информация, която изпращате на Уебсайта, както и за всички последствия, които могат да произтекат от публикацията ви. Ние си запазваме правото по свое усмотрение да откажем или да изтрием съдържание, което според нас е неподходящо или нарушава горните условия. Също така си запазваме правото по свое усмотрение да ограничим използването на Уебсайта от потребителя или временно или трайно, или да откажем регистрация на потребителя. Ако ние вярваме, че нарушавате тези Условия за ползване по какъвто и да е начин и / или се държите подозрително на уебсайтове, услуги, приложения или инструменти, може по свое усмотрение да информираме другите потребители на Уебсайта, които са били в контакт с вас и да Ви препоръчаме че те са предпазливи.

Злоупотреба с уебсайта

Работим, за да поддържаме сайта, услугите, приложенията и инструментите безопасни и да работим правилно. Моля, съобщете на нас проблеми, обидно съдържание и нарушения на правилата, като използвате системата за отчитане.

Без да ограничаваме други средства за защита, може да издадем предупреждения, да ограничим или прекратим нашата услуга, да премахнем хоствано съдържание и да предприемем технически и правни стъпки, за да задържим потребителите извън уебсайта, ако смятаме, че създават проблеми, нарушават правата на трети страни (в това число, без ограничение, заобикаляне на временни или постоянни прекъсвания или тормоз на служителите на уебсайта или на други потребители). Въпреки това, независимо дали решаваме да предприемем някоя от тези стъпки, премахнеме хоствано съдържание или не държим потребител извън уебсайта или не, нямаме никакво задължение да наблюдаваме информацията, предавана или съхранявана на нашите сайтове, услуги, приложения и инструменти, и ние не да поемат отговорност за неразрешено или незаконно съдържание на уебсайт или използване на уебсайт от потребителите.

Пазар на уебсайтове

Някои от функциите на уебсайта могат да показват рекламата Ви на други сайтове, услуги, приложения и инструменти или другите ни сайтове. С използването на Уебсайта Вие приемате, че Вашите реклами могат да бъдат показвани на Уебсайта, услугите, приложенията и инструментите.

 

Съдържание

Уебсайтът съдържа съдържание от нас, вас и други потребители. Сайтът е защитен от законите за авторското право и международните договори. Съдържанието, показвано на или чрез уебсайта, е защитено като колективно произведение и / или компилация, съгласно законите за авторското право и международните конвенции. Вие се съгласявате да не копирате, разпространявате или променяте съдържание от Уебсайта без нашето изрично писмено съгласие. Нямате право да разглобявате или декомпилирате, обръщате инженер или по друг начин да опитвате да откриете произволен изходен код, съдържащ се в Уебсайта. Без да ограничаваме гореизложеното, Вие се съгласявате да не възпроизвеждате, копирате, продавате, препродавате или експлоатирате за каквито и да е цели аспекти на уебсайта (различни от вашето собствено съдържание). Когато ни давате съдържание, Вие ни давате и представяте, че имате право да ни предоставите, неограничен, световен, вечен, неотменим, безвъзмезден, подлицензируем (чрез множество подреждания) право да упражнявате всички авторски права, реклама, търговски марки, дизайн, база данни и права върху интелектуална собственост върху това съдържание, във всякакви медии, вече познати или които ще бъдат открити в бъдеще, и във всички други сайтове, услуги, приложения и инструменти, които са част от глобалната общност на иБей като иБей или нашите обяви в други страни. Освен това Вие се отказвате от всички морални права, които имате в съдържанието, до пълна степен, позволена от закона.

 

Сайтът може понякога да използва доставчици на данни от трети страни, за да допълни информацията, която сте предоставили в рекламата. Това може да включва описания, продуктови спецификации и друго съдържание. Можете да използвате такава информация единствено във връзка с Вашата реклама от уебсайта, докато рекламата Ви се намира на сайта на уебсайта. Предоставената информация може да бъде предмет на авторско право, търговска марка и / или други защити. Вие се съгласявате да не премахвате такава защитена информация и / или да създавате производни произведения въз основа на съдържанието (освен ако не ги включите в рекламите си). Това разрешение подлежи на промяна или отмяна по всяко време по усмотрение на Уебсайта.

 

Възможно е да не имате възможност да прегледате всички допълнителни данни, преди да публикувате реклама. Сайтът не носи отговорност за точността на предоставените от трета страна допълнителни данни. Вие продължавате да отговаряте за това, да гарантирате, че рекламите Ви са точни, да не включват подвеждаща информация и напълно да спазват настоящите Общи условия и правилата на уебсайта. Ако забележите неточности в тези данни, след като рекламата Ви се появи на сайта, моля, свържете се с нас.