Дискусионни форуми

Главното усещане около присъствието в дискусионни форуми се смята, че е остарял метод и може да се счита за нещо от миналото.

Докато има голяма истина в тези твърдения, би било лудост да се твърди,че ако тези дискусионни форуми имат онлайн присъствие и съдържат вашите услуги, продукти, проекти и прочее – значи работят за вас.

Това което търсите и евентуално ние търсим за вас е повече показ и няма лоша форма на показ при маркетинга. Може само да печелите от повече и повече присъствие в дискусионни форуми и групи в вашата сфера на бизнес или сходни по категория. Това е особено вярно при дискусионни форуми, които имат активност.

Имайте впредвид, че ние няма просто да ви присъединим в разни форуми и да подаваме непоискана реклама (спам) и да твърдим, че сме свършили добра работа.

Точно напротив, има огромна доза проучване преди да се подходи към действие – къде ще бъде най-оценено и правилно разположено за хора, които наистина имат нужда от тези продукти/услуги.

Imagemap alt Discussion Forums Public Relations Email Marketing S E O Directories Listing Online Advertising Link Building Social Media Research Web Site
Copyright © 2014 VerticalAdMarket - Реклама, маркетинг и дизайн