Blog Archive

reklamaЕфективен ли е вашият уеб сайт, това зависи от качеството на предлаганите от вас услуги или продукти също така от бюджета който сте отделили за реклама.

 Милиони хора ползват в момента интернет, качествената онлайн реклама позволява бързо да достигнете целите които сте си поставили.

Read More

 Ние не ви даваме неизпълними обещания , попълнете формата за контакт и ще ви изненадаме приятно.

 Няколко причини за да работите с нас:

 • Ние предлагаме пълен комплект услуги
 • Подхождаме към всеки клиент индивидуално
 • Открито и честно комуникираме с вас и ви представяме пълни отчети за направените разходи
 • Заплащате ни след извършената работа
 • Винаги изпълняваме своите обещания и държим на репутацията си.

 

Какви резултати да очаквате:

 Сео оптимизацията дава реални резултати след 60 -90 дни, ние не ви обещаваме да ви изведем на първи позиции в търсачките в рамките на 7 дни, това звучи несериозно. 

Успешен сайт в мрежата как да постигнем това?

 

уеб сайтКак да сме успешни  в интернет мрежата, ако разполагаме с малък бизнес или извършваме някакви услуги и искаме да увеличим оборота си от мрежата. Има няколко правила които трябва да спазваме, тези правила са наложени от търсачките в мрежата и спазването им предполага че търсещите машини ще имат по голямо доверие към сайта ви и той ще се показва на предни позиции при търсене от вашите клиенти. Разбира се това е работа на фирмата която се грижи за вашия онлайн бизнес, но е добре да имате общи понятия по темата за да знаете какво да изисквате от нея, освен това да следите как се развива вашият сайт, дали се използват бели методи за оптимизация или фирмата генерира трафик с непозволени методи от търсачките. Това е много лошо защото ако ви усетят  Гугъл,Яхо и Бинг ви поставят сайта под карантина тогава всичко за което сте плащали отива на кино.

Read More

Как работят търсачките, на база на разработени алгоритми роботи обикалят мрежата и индексират всичко ново което се появи, това е най просто казано. Алгоритмите анализират вашият сайт и въз основа на сигналите които получават от него формират отношението си към вас и къде да ви покажат сайта или онлайн бизнеса ви в резултатите си.

Доверието се явява ключов фактор в целия ви проект, това е среда на взаимодействие от всички участници в мрежата, колкото доверието е по голямо (между търсачките и вас, между вас и клиентите ви) толкова резултатите в онлайн бизнеса ви са по големи и по дългосрочни.

Роботите на търсачките се интересуват от това как се грижите за индексацията на сайта си , също така се интересуват и как се грижите за клиентите си и как клиентите се отнасят към вас. Всички тези фактори са взаимносвързани и успешното им прилагане е гаранция за успех.

Списък на основните фактори които имат значение за вашата позиция  в интернет търсачките.

 1. Съдържание на сайта : Текстовете в сайта не трябва да са копирани от другаде, да няма граматични грешки и често да се обновяват
 2. Възраст на домейна и сайта
 3. Връзки към и от сайта : Важно е на къде и от къде идват връзките към сайта ви, добре е да са от авторитетни домейни
 4. Количеството страници на сайта
 5. Наличие на сайта в известни каталози
 6. Количеството връзки към сайта ви
 7. CSS и HTML валидността на сайта – с прости думи това е как се показва сайта ви в браузърите.
 8. Скоростта на зареждане на сайта
 9. Удобството на посетителите да сърфират и навигират в сайта ви
 10. Посещаемостта на сайта

 

Ако искате да постигнете по бързо резултати и да си вдигнете рейтинга на сайта  е необходимо да се погрижите да вдигнете доверието и тогава ще се радвате на успех.


Search

August 2014
M T W T F S S
    Sep »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Recent Comments

  Copyright © 2014 VerticalAdMarket - Реклама, маркетинг и дизайн